Nyttige linker

Inspirasjon og nyttige linker

På denne siden kan du få inspirasjon fra våre kvalitetsbevisste leverandører. Hvis du har spørsmål eller ikke finner det du leter etter, kan du kontakte oss på (+47) 478 82 010, eller bruke kontaktskjemaet på hjemmesiden vår.

Belysning

Her vil du kunne finne gode belysningsløsninger for næring, skoler, så vel som belysning til din bolig eller uteområder.

Elbil / ladeanlegg

Ønsker du informasjon om ladeløsninger for borettslag / sameier, eller din private bolig? Lenkene under vil kunne gi deg et innblikk i noen av løsningene som finnes. Det er viktig å tenke over behovet for lading, da spesielt med fokus på kjørelengder, avstander og daglig bruk. Dette vil i stor grad være med på å avgjøre valg av ladeløsning. Er det slik at du trenger å lade bilen, er det viktig at du etablerer en sikker og god løsning. En ladestasjon er sikrere fordi vanlige stikkontakter ikke er laget for å tåle høy belastning over lang tid og kan medføre varmegang / brann. Vi hjelper deg med forskriftsmessige og trygge valg.

Smarthus

Har du et mål om å optimalisere og forenkle bruken og oversikten over din bolig kan smarthus være et riktig alternativ for deg. Har du strøm og trådløst nett har du grunnelementene for å kunne styre et moderne hjem. Målet er optimalisering, lavere forbruk og høyere komfort for deg og huset ditt.

Varme

Våre leverandører leverer kvalitetsprodukter innen elektrisk oppvarming og energistyring. Under vil du kunne få et innsyn i hvilke produkter og løsninger som finnes. Styring av varmen i din bolig gir både miljømessig og økonomisk gevinst.

Installasjonsmateriell

Ønsker du mer informasjon om ulike design og fager på elektromateriell (brytere, dimmere, termostater og stikkontakter)? Besøk lenken under eller ta kontakt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.