Tjenester

Borettslag

Hos oss utfører vi en rekke tjenester for borettslag. Vi utfører våre oppdrag i tråd med dine ønsker og behov som kunde.

Privatkunder

Vi utfører en rekke tjenester som å skifte sikringsskap, installere elbillading, rehabilitering av elektriske anlegg og servicearbeider.

Næring

Vår bedrift har lang erfaring innen elektrikerfaget, og er kjent med forskjellige typer næring som blant annet kontorer, butikker og industribygg. 

Kontroll og ettersyn

Alle virksomheter som leier eller eier produksjons- eller forretningslokaler, skal gjennom sitt HMS. Vi hjelper deg med dette.

Solcelleanlegg

Din Elektropartner tilbyr leveranse av komplette solcelleanlegg for både næring, sameier, borettslag og private boliger.

Sikkerhet

Din Elektropartner tilbyr leveranse av komplette sikkerhetsløsninger for både næring, sameier, borettslag og private boliger.

Trenger du elbillader?

Din Elektropartner installerer ladebokser for elbil til privatkunder, borettslag og næring. Om du har en dedikert ladeboks for elbilen din hjemme, lader du både raskere og sikrere enn på vanlig stikkontakt. Denne ladeboksen er konstruert spesielt for å tåle den kraftige mengden strøm som må til for å lade elbilen din over lang tid.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle