Solcelleanlegg

Installasjon av solcelleanlegg

Din Elektropartner tilbyr leveranse av komplette solcelleanlegg for både næring, sameier, borettslag og private boliger.

Anleggene blir installert i samarbeid med våre kompetente snekkerfirmaer for å sikre riktig innfesting på ulike tak. Vi har derfor muligheten til å gi en totalpakke på jobben som skal utføres.

Går du med planer om å legge solcellepaneler på taket for å produsere din egen strøm? Med dagens varierende strømpriser er dette noe du virkelig burde vurdere å gjøre akkurat nå. Fra oss får du levert alt du trenger for å komme i gang med din egen strømproduksjon. På den måte reduserer du strømregningen, og kan også tjene på det ved å selge overskuddsstrøm tilbake til strømnettet!

Solcelleanlegg reduserer strømregninga

Strømregninga har veldig ofte vært et stort tema i norske hjem. Spesielt de siste par årene har man opplevd veldig varierende strømpriser. I Norge har vi lenge vært vant til å ha ganske rimelig strøm, men nå kan det virke som prisene varierer en god del mer.

Da er det godt å ha en løsning hjemme som hjelper både på lommeboka og strømforbruket.

Et solcelleanlegg er kanskje en kostbar engangsinvestering, men betaler seg ned relativt raskt selv. Din Elektropartner svarer gjerne på dine spørsmål rundt solceller og solcelleanlegg, når det er noe du lurer på.

God forhold for solcellepanel i Norge

Solcellepaneler ble sett på som en ganske dyr og ugunstig løsning før i tiden. Moderne paneler er noe helt annet. De er selvfølgelig mye bedre, mer effektive og ikke minst rimeligere.

Trodde du det var dårlige forhold for solceller i Norge, må du nok tro om igjen. I følge undersøkelser er det veldig bra forhold for solceller i Norden. Det er faktisk gode lysforhold her. Særlig gode forhold for solcelleanlegg finner vi på Sør- og Østlandet i Norge.

Å ha solcelleanlegg i områder som Nesodden, Frogn, Fagerstrand, Ås og Ski, er derfor midt i blinken.

ENOVA-støtte for solcelleanlegg

Husk at du kan få nesten 50 000 kroner i statlig støtte når du setter opp ditt eget solcelleanlegg. Du får inntil 47 500 kroner i ENOVA-støtte om du setter opp et anlegg hjemme hos deg selv, og du kan også få støtte om du setter opp anlegget på hytta.

Snakk med kommunen din om disse støtteordningene og detaljene rundt dette.

Vi utfører våre oppdrag i tråd med dine ønsker og behov som kunde. Som bedrift er vi opptatt av å kommunisere med kunden hele veien. På den måten er dere trygge på kvaliteten til våre tjenester.

Ring oss på nummeret under om du har noen spørsmål, eller ønsker å installere solcelleanlegg hjemme!

Solcelleanlegg med solcellepaneler på hustak

Tjenester vi utfører:

  • Solcellepaneler
  • Hybrid invertere for både vind, sol og batteribank
  • Batteribank
  • Vindkraft
  • Strømpakken – med Enovastøtte!
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.